Tijdelijke kok

Onze professionele tijdelijke kok

Vooral wanneer u een tijdelijke kok inschakelt wilt u er absoluut van op aan kunnen dat hij professioneel is. U heeft in deze situatie immers geen tijd om te investeren in een strenge, langdurige selectieronde. Gelukkig heeft bemiddelaar Chief on Route dit al lang gedaan en weet hierdoor precies wie u nodig heeft om prachtige, heerlijke resultaten te bereiken. Namelijk een van onze ruim 200 tijdelijke koks, die met hun passie, vaardigheden en betrouwbaarheid hun waarde telkens weer ruimschoots hebben bewezen. Neem daarom nu contact met ons op voor uw tijdelijke kok. Bel +31 (0)6 20 53 73 68 of per mail. Wij helpen u dan meteen.

Het inhuren van uw tijdelijke kok

Bij Chief on Route staan wij niet zomaar garant voor onze tijdelijke koks. Wij zijn namelijk goed bekend met hun specifieke vaardigheden, specialiteiten en betrouwbaarheid dankzij hun referenties en onze eerdere succesvolle opdrachten. Voor minder dan dat waren zij als tijdelijke koks nooit in ons bestand gekomen. Maar mocht u in een zeer onwaarschijnlijk geval toch niet tevreden zijn, dan regelen wij direct een nieuwe tijdelijke kok voor u. Dat is de persoonlijke en doortastende aanpak zoals u die alleen kunt verwachten van een kleinere partij zoals Chief de Partie.

Vaardigheden van onze tijdelijke koks

Dankzij ons veelzijdige bestand van tijdelijke koks zijn wij in staat om u in iedere denkbare situatie de meest geschikte vakmensen te leveren. Zij zijn precies de specialisten die u zoekt voor bijvoorbeeld het maken van fraaie en heerlijke gerechten in uw restaurant, het verzorgend van exclusieve catering voor zakelijke evenementen, presentaties en openingen, of het verzorgen van home coocking thuis of zelfs de foodstyling voor een fotoshoot.

Voordelen van een tijdelijke kok

Chief on Route is in 2005 opgericht om de voordelen van een tijdelijke kok zo veel mogelijk te vergroten. Dit ervaart u al snel, omdat u geen organisatorische of administratieve inspanningen hoeft te verrichten, en u geen kosten hoeft te maken wanneer u de kok niet nodig heeft. Wij regelen alles voor u en daarna krijgt u simpelweg direct een factuur van ons, zonder bijkomende kosten of handelingen van uw kant.