Kok zoekt werk

Onze kok zoekt werk

Niet één kok zoekt werk, maar ruim 200 professionele koks staan voor u klaar bij Chief on Route. Deze freelancers beschikken over ruime ervaring in diverse horecaomgevingen. Hierdoor is ons bestand veelzijdig. En is uw kans op het vinden van de kok die uw soort werk zoekt groter. Ook omdat Chief on Route een nauwkeurige selectie voor u samenstelt. Dit is een service die u veel werk en zorgen uit handen neemt. Zo kunt u gewoon verder werken aan de belangrijkste hoofdzaak: uw culinaire succes. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Welke kok zoekt werk?

Onze koks zijn actief in uiteenlopende keukens. Zij werken niet alleen in bekende en minder bekende restaurants, klein en groot, maar ook in eetcafés, instellingskeukens en catering. Het is die

veelzijdigheid die van Chief on Route een succes heeft gemaakt. Wij schakelen koks in bij de bedrijven die zij zelf zoeken. Van tevoren is er gelegenheid om telefonisch of via e-mail kennis te maken. Daarna is alles binnen slechts enkele uren geregeld. Hoewel een geschikte match dus waarschijnlijk is, zoekt Chief on Route meteen verder als u toch niet honderd procent tevreden bent!

Aan het werk sinds 2005

Bij Chief on Route profiteert u van jarenlange intensieve ervaring. Al sinds 2005 bedienen wij zowel grote als kleinere opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Hierdoor is onze service gestroomlijnd en trefzeker. Een grondig begrip van uw dagelijkse realiteit en wat u als ondernemer zoekt, werkt door in al onze activiteiten. Hierdoor heeft u zelf amper werk, wij nemen dat voor u uit handen. Enkele voordelen hiervan zijn:

  • Een flexibelere werkwijze met minder risico’s
  • Een hoger rendement dankzij betaling voor alleen de gewerkte uren
  • Weinig tot geen administratieve rompslomp
  • Geen kostenrisico’s bij uitval bij ziekte
  • Geen aansprakelijkheid voor sociale lasten of loonbelasting
  • Gemakkelijke en heldere betaling achteraf via factuur

Gastheer én kok zoeken werk

In de culinaire branche zoeken niet alleen koks werk, maar ook aanvullend personeel zoekt nieuwe uitdagingen. Zodoende kunt u ook bij ons terecht voor uw gastheren en gastvrouwen, bijvoorbeeld voor de aankleding en het rondbrengen van hapjes, drankjes en buffetten. En ook menig keukenpersoneel zoekt werk, waardoor u voor uw compleet gemotiveerde en getalenteerde keuken in één keer klaar bent. Wie er nu een gastheer, keukenhulp of kok zoekt, iedereen zoekt succesvol bij Chief on Route. Hiervoor zijn wij altijd bereikbaar. Zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag.