Kok uitzendbureau Chief on Route

Kok uitzendbureau Chief on Route

Wilt u verzekerd zijn van een professionele kok, dan neemt u contact op met het gespecialiseerde uitzendbureau Chief on Route. Juist omdat wij niet de grootste zijn, genieten wij de voorkeur van vele opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Dit is te danken aan de persoonlijke aanpak van ons uitzendbureau. Hierdoor kennen wij de kwaliteit van onze koks dankzij hun eerdere succesvolle opdrachten en uitstekende referenties. Zo regelen wij voor u precies de juiste kok die het meest geschikt is voor uw project.

Over de koks van ons uitzendbureau

Hoewel Chief on Route niet het grootste uitzendbureau voor koks is, zien wij een belangrijke rol voor ons weggelegd. Want omdat wij kleiner zijn, is er veel meer mogelijk. Zo kennen wij alle koks in ons bestand en kunnen hierdoor garanderen dat hun kwaliteit, betrouwbaarheid en passie voor eten tot een optimaal resultaat leidt. Ook weten wij precies welke kok u moet hebben in uw specifieke situatie, bijvoorbeeld als deze moet invallen als chef de partie, als cateraar voor uw evenement of als kok voor uw horecagelegenheid. Ons uitzendbureau biedt ruime keuze, want in onze pool zitten meer dan 200 ervaren en goed opgeleide koks.

Opdrachtgevers van ons uitzendbureau voor koks

Ons uitzendbureau voor koks is al sinds 2005 actief voor uiteenlopende soorten werkgevers. Zo zijn onze koks op dit moment actief in verschillende hotels, a la carte restaurants, eetcafés, party- en contractcaterings, bejaardenhuizen, pret- en themaparken en zelfs keukens van particuliere opdrachtgevers. Voor iedere situatie heeft ons uitzendbureau dus de juiste vakmensen.

Contact met ons uitzendbureau voor koks

Ons uitzendbureau is altijd bereikbaar, zodat u zonder enige vertraging een betrouwbare vakman krijgt. Per e-mail of telefoon worden geschikte kandidaten aan u voorgesteld. Indien gewenst is een persoonlijke kennismaking uiteraard tevens mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons uitzendbureau via telefoonnummer +31 (0)6 20 53 73 68 of per email.