Uw kok huren bij Chief on Route

Uw kok huren bij Chief on Route

U wilt niet zomaar een kok huren. U wilt gegarandeerd een professionele vakman in de keuken halen. U heeft immers maar 1 kans voor een geweldig diner. Meer heeft Chief on Route niet nodig, want in ons bestand hebben wij ruim 200 freelance koks die gespecialiseerd zijn in het koken voor ieder soort gelegenheid en menu. Zij horen zonder twijfel thuis in uw keuken. Voor een avond, een maand of een langere periode.

Wij zijn altijd, dus ook op dit moment direct bereikbaar. Wilt u snel een kok huren, mail ons dan nu of bel naar +31 (0)6 20 53 73 68. Wij helpen u dan meteen.

Hoe werkt het inhuren van koks?

U wilt natuurlijk iemand inhuren die aansluit op al uw wensen. Deze wensen zullen per situatie verschillen. Organiseert u bijvoorbeeld een groot diner, dan heeft u iemand nodig die het gewend is om veel gerechten klaar te maken binnen een zeer strakke organisatie. Of beheert u een restaurant dat vanwege omstandigheden iemand nodig heeft voor een beperkte tijd, dan heeft u een invalkracht die een bepaald specialisme beheerst en bovendien betrouwbaar en punctueel is. Juist in dit soort situaties bewijst Chief on Route zijn waarde, door binnen afzienbare tijd een kok voor u te regelen die zowel past bij uw keuken, menu en situatie.

Waarom onze kok huren?

Iedere kok die u bij ons kunt inhuren is een ervaren en goed opgeleide vakman, die met zijn passie voor koken uw diner, catering, restauratie of ander project tot een culinair succes maakt. Dat wij hiervoor kunnen instaan dankt u aan het feit dat oprichter Mark Sietsma zelf chef-kok en manager is en hierdoor niets minder dan professionele kwaliteit toelaat in de keuken. Wij kennen onze freelancers en hebben al vaker succesvol met hen gewerkt, en hebben hen geselecteerd op hun uitstekende referenties en eerdere proefopdrachten.