Een professionele kok aan huis? Dan kiest u voor Chief on Route

Een professionele kok aan huis? Dan kiest u voor Chief on Route

Een kok aan huis, dat is pas luxe. Hij maakt precies wat u lekker vindt, maar weet u toch te verrassen met originele, verse gerechten. En dat is genieten, omdat u dankzij deze kok aan huis slechts op uw gemak hoeft te wachten op fantastisch eten, net als uw gasten. Geen druk, georganiseer of extreem schoonmaakwerk is nodig. Slechts de kok aan huis van Chief on Route.

Want Chief on Route is een kleiner bemiddelingsbureau voor freelancers, parttimers en koks aan huis. Hierdoor ontstaat een meer persoonlijke en klantgerichte aanpak. En dus ook een betere match tussen opdrachtgever en de kok aan huis. Wij selecteren uit ruim 200 freelance vakmensen de juiste uit, zodat u eten krijgt waar u net als wij bijzonder trots op kunt zijn. Bel ons hiervoor op +31 (0)6 20 53 73 68 of stuur een email.

De kwaliteit van onze koks aan huis

De kwaliteit van onze mensen is zeer hoog. Wij hebben hen namelijk geselecteerd op basis van hun opleiding, ervaring, referenties en eerdere opdrachten die zij voor ons zeer succesvol volbracht hebben. En omdat zij allemaal weer een andere specialisatie hebben, is er altijd wel een kok aan huis die past bij uw smaak en specifieke situatie. Deze kok aan huis selecteren wij speciaal voor u, waarna u kennis met hem of haar maakt via email of telefoon. Heeft u na dit gesprek toch liever een andere kok aan huis, dan is dat geen probleem. Wij regelen dan iemand die nog beter bij u past.

Solliciteren als kok aan huis

Zoekt u naar werk als kok aan huis, dan is het een uitstekend idee om u nu in te schrijven bij Chief on Route. Want u hoeft daarna slechts te wachten op geschikt werk. Wij hebben vele verschillende particuliere en zakelijk opdrachtgevers, dus u maakt goede kans om snel aan inspirerend freelance, tijdelijk of vast werk te komen.