De instellingskok die u heeft gezocht!

De instellingskok die u heeft gezocht!

U heeft een instellingskok gezocht omdat een goede en betrouwbare maaltijdvoorziening essentieel is. Heeft u de verantwoordelijkheid voor vele cliënten en personeel in uw instelling? Dan is het logisch dat u niet zomaar genoegen neemt met een kok. Gelukkig doet Chief on Route dat ook niet. Vanuit onze ervaring in het vinden van geschikt personeel voor instellingen, weten wij even snel als gemakkelijk het juiste talent voor u te vinden. Dit kost u geen tijd en moeite. Dus heeft u al een instellingskok gezocht, of heeft u advies nodig? Neem dan nu direct contact met ons op.

Professionele instellingskok gezocht

Onze opdrachtgevers zijn divers, maar hebben gemeen dat zij de hoogste kwaliteit zoeken. Daarom werkt Chief on Route alleen met de beste freelancers. Hierdoor zijn wij al sinds 2005 de vaste partner voor cateraars, restauranteigenaars, vakantieparken, hotels, bistro’s en eetcafés. Maar ook werken wij geregeld samen met instellingen, voor wie wij vele instellingskoks gezocht en gevonden hebben. Zij werken gedetacheerd en freelance bij diverse ziekenhuizen, overheidsinstellingen en bejaardenhuizen. Wij vertellen u graag meer over onze ervaring op dit gebied. Neem ook hiervoor gerust contact met ons op.

Toegankelijk bureau

Chief on Route is als vast partner van diverse instellingen gewend toegankelijk en betrokken te zijn. Daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Dankzij ons rijke ervaring met het werken voor instellingen is het haast een garantie dat u bij ons uw gezochte instellingskok vindt. Onze eerste selectie ontvangt u al binnen 24 uur nadat u contact met ons heeft opgenomen. Hierbij is er meteen mogelijkheid om contact op te nemen met de instellingskok(s) die wij voor u hebben gevonden. U maakt dan kennis via de telefoon of email. Als u op enig moment toch minder dan volledig tevreden bent, neem dan contact met ons op zodat wij een nieuwe instellingskok voor u kunnen vinden.

Heeft u de juiste instellingskok gezocht?

U vindt bij Chief on Route de instellingskok die past bij uw organisatie. Hij of zij is gediplomeerd en heeft ervaring in uw branche. Dus zoekt u de juiste persoon voor het restaurant in uw ziekenhuis? Komt u mankracht te kort voor uw verpleeghuis? Breidt u het van uw verzorgingshuis uit? Heeft u al een instellingskok gezocht met leidinggevende kwaliteiten? Rolex replicas for sale Wie u ook zoekt, uw talent kent het klappen van de zweep en weet als instellingskok positief bij te dragen aan de professionele resultaten van uw instelling.