Huur een kok bij Chief on Route

Huur een kok bij Chief on Route

Huurt u een kok bij Chief on Route, dan bent u verzekerd van topkwaliteit eten. Of dit nu voor een feest, catering, restaurant of andere gelegenheid is. Want de kok die u via ons inhuurt heeft precies de specifieke vaardigheden en ervaring die nodig zijn in uw specifieke situatie. Dit dankt u aan het feit dat we bij Chief on Route al onze koks heel goed kennen. Want wij selecteren hen op hun goede referenties en de eerdere opdrachten die zij succesvol hebben afgerond. Zo huurt u bij ons niet alleen een vakman met passie in, maar ook met de juiste ervaring en vaardigheden.

Huur een kok voor werknemers

Bent u zelf kok en wilt u ingehuurd worden als parttimer of freelancer? Ook dan is Chief on Route weer het meest geschikte bemiddelingsbureau dankzij zijn kleine omvang en persoonlijke werkwijze. Want hier heeft u als ingehuurde kok zelf de keuze waar u komt te werken. En dat werk zult u snel krijgen, want wij worden ingeschakeld door vele verschillende opdrachtgevers in zowel Nederland als het buitenland. Dit scheelt u dus een hoop sollicitatiewerk. Geef u nu op, bel of email ons.

Huur een kok of schrijf u in

U kunt zowel als opdrachtgever of als inhuurkok direct contact met ons opnemen, via emailadres info@www.chiefonroute.nl of telefoonnummer +31 (0)6 20 53 73 68. Wij helpen u dan direct verder, door u als opdrachtgever te helpen aan een vakman die perfect past in uw situatie, keuken en bedrijf, of u als kok in te schrijven en verder te informeren. Geschikte kandidaten en opdrachtgevers worden telefonisch, via e-mail of persoonlijk aan elkaar voorgesteld.

Wie huurt onze koks in?

Onze koks worden door veel verschillende opdrachtgevers ingehuurd. Voor ieder van hen selecteren wij een professional die gespecialiseerd is in het bereiden van gerechten die thuis horen in hun professionele A la carte Restaurant, eetcafé, evenement, party catering, hotel, overheidsinstelling, bejaardenhuis of vakantiepark.