Uw horeca-uitzendbureau in Rotterdam

Uw horeca-uitzendbureau in Rotterdam

Bij ons horeca-uitzendbureau in Rotterdam staan ruim 200 professionele koks voor u klaar. Zij hebben ervaring in uiteenlopende horecaomgevingen, waardoor ons bestand uiterst veelzijdig is. Hierdoor heeft u snel het juiste talent in huis. Dankzij ons nog altijd groeiende aanbod stellen wij nauwkeurige een selectie voor u samen. Deze service bespaart u veel tijd en energie. Die kunt u besteden aan de zaken waaraan u gewend bent. Neem hiervoor nu contact op met Chief on Route, uw horeca-uitzendbureau in Rotterdam.

Alle soorten keukens in Rotterdam

Bij Chief on Route is het vinden van de juiste horecaspecialisten heel gemakkelijk. Als horeca-uitzendbureau werken wij gericht op basis van uw specifieke wensen. Hiermee bepalen wij onze selectie. Het maakt dus niet uit of u freelance koks, gastheren of keukenpersoneel zoekt voor uw restaurant, eetcafé, instellingskeuken of catering. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in alle verschillende disciplines. Maar allemaal hebben zij één ingrediënt gemeen: passie voor horeca. Dus geef aan wat u zoekt voor uw organisatie in Rotterdam, dan vinden wij meteen de juiste mensen voor u.

Onze werkwijze

U verwacht terecht een gestroomlijnde service van uw horeca-uitzendbureau in Rotterdam. Kies daarom voor een partij met intensieve ervaring in het bemiddelen tussen freelance keukentalent en opdrachtgevers. Hiervoor is Chief on Route altijd bereikbaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Zo profiteert u van een prettige en doortastende werkwijze, die naadloos aansluit op de dagelijkse realiteit van de veeleisende horecawereld. Dit merkt u meteen: binnen een paar uur hebben wij alles voor u geregeld en kunt u snel verder aan het werk. Uw freelancers spreken kan van tevoren telefonisch en per e-mail. In de meeste gevallen zijn onze mensen in Rotterdam in staat binnen enkele uren in te springen. En bent u uiteindelijk toch nog niet geheel tevreden, dan vinden wij zo snel mogelijk een betere oplossing.

Waarom ons horeca-uitzendbureau in Rotterdam?

Waarvoor schakelen ondernemers in Rotterdam ons in? Voor alle soorten keukens. Maar in de praktijk merken wij vaak dat vooral de volgende voordelen gewaardeerd worden:

  • Flexibelere werkwijze en beschikking over alle soorten koks
  • Volledig rendement dankzij betaling per gewerkte uren
  • Geen aansprakelijkheid voor loonbelasting of sociale lasten
  • Geen operationele of financiële risico’s door uitval van koks
  • Zeer weinig administratieve rompslomp en papierwerk
  • Gemakkelijke betaling achteraf via een overzichtelijke factuur

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons horeca-uitzendbureau? Wij vertellen u graag meer. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.