Uw horeca-uitzendbureau in Leiden

Uw horeca-uitzendbureau in Leiden

Zoekt u een horeca-uitzendbureau in Leiden? Hier is Chief on Route succesvol actief, voor alle denkbare partijen. Bedrijven, restauranthouders, instellingen en zelfs particulieren helpen wij aan het juiste talent. Dit vanuit een enorm bestand van zeker 200 freelance koks. Deze freelancers beschikken over specifieke vaardigheden, ervaring en achtergronden, en werken zodoende in uiteenlopende (groot)keukens. Evenals onze gastheren en gastvrouwen die de aankleding en het rondbrengen van hapjes, dranken en buffetten verzorgen. Hun voornaamste ingrediënt: passie voor horeca. Dat kenmerkt horeca-uitzendbureau Chief on Route.

Wat doet Chief on Route?

Horeca-uitzendbureau Chief on Route is uw betrokken partner bij incidentele maar ook meer langdurige projecten. Zowel in het binnen- als buitenland. Of het nu gaat om een restaurant waar u eigen specifieke culinaire producten uitserveert, of om de keuken van uw instelling. Of het nu gaat om de exclusieve catering op uw zakelijke feesten, meetings en presentaties of om ‘Home Cooking’, waarbij u als particulier geniet van de meest fantastische gerechten in eigen huis. Zelfs voor kookworkshops als bedrijfsuitje, teambuildingdag of vrijgezellenfeest, of voor uw culinaire fotoshoots in Leiden kunt u bij ons horeca-uitzendbureau terecht. Wij vinden altijd de juiste match.

Hoe werkt ons horeca-uitzendbureau in Leiden?

Uw eigen talent in Leiden? Dat vinden wij meteen voor u. Wij luisteren goed naar al uw wensen en verzorgt hiervoor een toegesneden selectie. Hierbij heeft u meteen gelegenheid om onze freelancers te bellen of mailen. Hierdoor is uw uitdaging al binnen enkele uren volbracht. Haast al onze projecten bestaan uit succesvolle matches, maar mocht u op enig moment toch niet tevreden zijn, dan zoeken wij direct een nieuwe freelancer voor u.

Waarom ons horeca-uitzendbureau?

Zoekt u een betrouwbaar horeca-uitzendbureau in Leiden, kies dan voor de bewezen kwaliteit van Chief on Route. Al sinds 2005 bemiddelt onze organisatie tussen professionele koks en opdrachtgevers. De juiste match is dan ook bijna gegarandeerd. Bovendien is het waardevol dat u ons horeca-uitzendbureau altijd kunt bereiken. Chief en Route is 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Waarom horeca-uitzendbureau Chief on Route?

  • Meer flexibiliteit bij drukte of uitval. Onze kok werkt binnen een paar uur mee
  • Geen papierwerk zoals arbeidscontracten, (loon)administratie en andere verplichtingen
  • Geen aansprakelijkheid in verband met loonbelasting en sociale lasten
  • Meer rendement dankzij betaling voor gewerkte uren
  • Geen kosten in geval van ziekte
  • Eenvoudige facturatie van urenbriefjes na afloop