Uw horeca uitzendbureau in Den Haag

Uw horeca uitzendbureau in Den Haag

Met ons professionele horeca uitzendbureau in Den Haag behaalt u gastronomisch volwaardige resultaten. Een product en service om trots op te zijn. Hier staat Chief on Route bekend om. Wij begrijpen wat u nodig heeft in uw specifieke situatie en branche. Hiervoor verlenen wij u een simpele en doeltreffende service. Uit ons groeiende bestand met meer dan 200 freelance koks vinden wij precies de juiste koks in Den Haag voor u. Neem nu contact op met horeca-uitzendbureau Chief on Route.

Waarom ons horeca uitzendbureau?

Het vinden van nieuw talent in Den Haag is voor u heel gemakkelijk. Want ons horeca-uitzendbureau luistert nauwlettend naar al uw wensen en past de selectie hierop aan. Zo kan het zijn dan u een eigen restaurant heeft en hiervoor uw eigen kaart perfect wilt blijven verzorgen. Of u heeft een hectisch eetcafé waarin uw freelancer zich probleemloos staande moet zien te houden. Misschien bent u verantwoordelijk voor een grote (instellings)keuken die u wilt aanvullen met capabel keukenpersoneel. Of u zoekt specifieke koks of cateraars voor een bijzondere gelegenheid. Voor al deze en andere situaties belt of e-mailt u horeca-uitzendbureau Chief on Route, omdat wij ook hier in Den Haag werken met freelancers uit verschillende branches. Zo hebben wij altijd de juiste mensen voor de juiste situatie.

Hoe werkt ons horeca uitzendbureau voor Den Haag e.o.?

Chief on Route staan voor een probleemloze werkwijze. Daarom zijn wij altijd voor u bereikbaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag. U profiteert bovendien van intensieve ervaring in het detacheren en uitzenden van koks en gerelateerd personeel sinds 2005. Wij dragen zorg voor een gestroomlijnde werkwijze die aansluit op de dagelijkse werkelijkheid van de vaak veeleisende horecawereld. U merkt dit meteen: binnen een paar uur is alles geregeld. U spreekt onze freelancers meteen telefonisch of via e-mail. In de regel zijn zij direct inzetbaar. In het onwaarschijnlijke geval dat u later toch nog niet helemaal tevreden bent, vinden wij direct vervangend talent voor u.

Voor alle horeca in de hele regio Den Haag

Chief on Route is actief voor verschillende opdrachtgevers in Den Haag. Onze mensen springen snel in bij noodgevallen, of werken langere tijd binnen langdurige samenwerkingen. Denk aan bijvoorbeeld restaurants van alle niveaus, catering bij zakelijke presentaties en feesten, ‘Home Cooking’ bij opdrachtgevers thuis en zelfs culinaire fotoshoots waarbij foodstyling zorgt voor een smaakmakende shoot. Dus ook voor uw specifieke behoeften vinden wij snel de geschikte vakmensen voor u. Dat is de kracht van ons horeca uitzendbureau, Den Haag en regio kunnen daar dagelijks van profiteren! Neem contact op voor meer informatie.