Het horeca uitzendbureau waar u op bouwt

Het horeca uitzendbureau waar u op bouwt

Zoekt u een horeca uitzendbureau in Amersfoort? Dan heeft u vast al eens van Chief on Route gehoord. Want ook in deze omgeving bedienen wij uiteenlopende partijen, met ons diverse bestand van ruim 200 zelfstandige koks. Zij werken in en buiten Amersfoort in alle soorten (groot)keukens. Net als onze gastheren en gastvrouwen die de aankleding, dranken, hapjes en buffetten verzorgen. Als hun voornaamste ingrediënt maar passie voor de horeca is. Pas dan zijn zij geschikt voor de klanten van Chief on Route.

Hoe werkt ons horeca uitzendbureau in Amersfoort?

U ontmoet uw nieuwe talent in Amersfoort snel en gemakkelijk. Chief on Route luistert naar uw wensen en past zijn selectie hierop aan. Of u nu een specialistisch culinair product verzorgt, een drukbezocht eetcafé bestiert of simpelweg aanvullend keukenpersoneel in Amersfoort zoekt. U merkt meteen, al in uw eerste contact met onze freelancers, tijdens een telefoongesprek of online conversatie. Zo bent u simpelweg al binnen een paar uur volledig klaar voor een nieuwe werkkracht. In het zeldzame geval dat u toch niet honderd procent tevreden bent, regelen wij direct een nieuwe kok voor u.

Uitsluitend professioneel in personeel

Van een horeca uitzendbureau in Amersfoort verwacht u terecht een probleemloze werkwijze. Waarin u terecht kunt voor de juiste samenstelling of uitbreiding van uw team. Hiervoor schakelt u Chief on Route in, omdat wij precies begrijpen wat u zoekt. Dit dankzij onze rijke ervaring in het bij elkaar brengen van de juiste partijen in Amersfoort en omstreken. Wij zijn al sinds 2005 actief en verlenen hierdoor de gestroomlijnde werkwijze die past bij de veeleisende horeca wereld.

Voor wie in Amersfoort werkt ons horeca uitzendbureau allemaal?

Als horeca uitzendbureau worden wij betrokken bij zowel incidentele als langlopende projecten. Onze mensen werken bij verschillende opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld voor de exclusieve catering bij zakelijke meetings, presentaties en feesten. In restaurants waar specifieke en unieke culinaire producten nodig zijn. Via Home Cooking, waarbij fantastische diners worden geserveerd bij particulieren in huis. Of bij kookworkshops die de spil vormen van bedrijfsuitjes, teambuildingdagen en vrijgezellenfeesten. En zelfs bij culinaire fotoshoots, voor de professionele foodstyling.

Waarom ons horeca uitzendbureau inschakelen?

Uw voornaamste redenen om ons in te schakelen?

  • Meer flexibiliteit bij drukte of plotselinge uitval van personeel. Onze freelance kok springt al binnen een paar uur bij
  • Geen beslommeringen zoals (loon)administratie, arbeidscontracten en bijbehorende verplichtingen
  • Geen aansprakelijkheid voor loonbelasting en sociale lasten
  • Optimaal rendement dankzij betaling van werkelijk gewerkte uren
  • Geen uitbetaling bij ziekte
  • Facturatie achteraf: uw kok werkt met urenbriefjes