loading

Horeca-uitzendbureau met talent

U zoekt een horeca-uitzendbureau met getalenteerde koks. Waarmee u gemakkelijk gastronomische successen behaalt. Waar u trots op kunt zijn. Zonder beslommeringen, moeilijke vraagstukken of administratie. Chief on Route begrijpt wat u zoekt en biedt hiervoor een simpele en doeltreffende service. Dankzij ons nog altijd groeiende bestand van ruim 200 freelance koks vinden wij altijd uw gewenste talent. Ook nu. Neem contact met ons op.

horeca uitzendbureau

Wie vindt u bij ons horeca-uitzendbureau?

Horeca-uitzendbureau Chief on Route levert professioneel personeel. Voor alle soorten (groot)keukens, catering, workshops en andere gelegenheden. Dus niet alleen koks, maar ook uw eventueel benodigde gastheren en -vrouwen, die de aankleding verzorgen zoals het rondbrengen van dranken, hapjes en buffetten. En eventueel ook keukenhulp. Wie het ook is, passie voor horeca is het voornaamste ingrediënt van de mensen bij horeca-uitzendbureau Chief on Route.

Divers horeca-uitzendbureau

Het inhuren van uw horecapersoneel werkt bij ons heel eenvoudig. Nadat u uw wensen aan ons heeft doorgegeven, stekken wij meteen een passende selectie samen. Heeft u bijvoorbeeld een kok nodig voor uw eetcafé? Een echt talent voor uw ambitieuze restaurant? Een sushi-chef voor uw catering? Of gewoon geroutineerd keukenpersoneel om uw huidige team mee te vergroten? U

ontmoet ze bij ons horeca-uitzendbureau. Beoordeel onze selectie en maak kennis via email of telefoon. Binnen slechts enkele uren bent u al klaar.

Waar werkt ons horeca-uitzendbureau?

Chief on Route is de partner waarop u rekent bij noodgevallen, incidentele projecten, maar ook langlopende samenwerkingen. Snel, gemakkelijk en gericht brengen wij u in contact met het juiste talent voor uw situatie. Bijvoorbeeld voor uw catering op zakelijke bijeenkomsten, presentaties of openingen. Of voor uw restaurant, voor uw eigen culinaire product. Voor een kookworkshop als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding. Of voor Home Cooking, voor een perfect diner bij u thuis. Zelfs voor unieke situaties hebben wij de juiste koks in ons bestand, bijvoorbeeld voor zogeheten foodstyling bij belangrijke culinaire fotoshoots.

Waarom ons horeca-uitzendbureau?

U kiest voor Chief on Route als u een betrouwbare partner zoekt met bewezen kwaliteit. Al sinds 2005 bemiddelen wij tussen uiteenlopende opdrachtgevers en professionele koks. Een goede match ligt dan ook voor de hand. Maar mocht u uiteindelijk niet 100% tevreden zijn, dan regelen wij meteen een andere kok voor u. Hierbij is het waardevol dat u ons horeca-uitzendbureau altijd kunt bereiken. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.

 
Top