loading

Het juiste talent: ons horeca uitzendbureau in Utrecht

Heeft u een horeca uitzendbureau in Utrecht nodig? Waar u gemakkelijk getalenteerde koks vindt voor uw gastronomische succes? Hiervoor is Chief on Route opgericht. Wij begrijpen precies wat u zoekt, dankzij onze brede ervaring. Voor alle keukens vinden wij de juiste vakmensen. Zonder ingewikkelde procedures. Ons horeca-uitzendbureau werkt simpel doeltreffend: uit ruim 200 freelance koks vinden wij meteen iemand in Utrecht die bij u past. Binnen enkele uren is alles geregeld. Neem hiervoor nu contact met ons op.

horeca-uitzendbureau in Utrecht

Werkwijze van ons horeca uitzendbureau in Utrecht

Het inhuren van uw horecapersoneel werkt bij ons heel eenvoudig. Geef simpelweg aan wat uw bedrijf nodig heeft, dan maken wij een geschikte selectie. Heeft u bijvoorbeeld een echte chef nodig voor uitdagende gerechten? Zoekt u een kok voor uw eetcafé in Utrecht? En daarbij ook geroutineerd keukenpersoneel waar u op kunt bouwen? Bij horeca uitzendbureau Chief on Route maakt u kennis met hen allemaal. Zo kunt u hen telefonisch spreken of via email. Binnen enkele uren bent u klaar.

Divers talent, ruim aanwezig bij ons horeca-uitzendbureau

Chief on Route bedient uiteenlopende klanten in Utrecht. Hierdoor beschikken wij over een groot bestand met divers talent. Zij werken in alle soorten (groot)keukens of verzorgen op maat catering, workshops en zelfs foodstyling. Maar ook kunt u bij ons terecht voor uw gastheren en -vrouwen die de aankleding verzorgen: het rondbrengen van uw buffetten, drankjes en hapjes. Wie u ook zoekt, u vindt iemand met passie voor horeca. Dit is het voornaamste ingrediënt van alle freelancers bij horeca-uitzendbureau Chief on Route.

Voor alle keukens

U schakelt ons horeca-uitzendbureau in voor alle situaties. Of het nu gaat om een incidenteel project, een ad-hoc oplossing of een langdurige samenwerking. In alle gevallen brengen wij u snel en gemakkelijk in contact met het talent waar uw situatie in Utrecht om vraagt. Voor de catering op een zakelijke bijeenkomst, presentatie of opening. Voor uw eigen restaurant, voor een kookworkshop bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of teambuildings. En zelfs voor Home Cooking op locatie in Utrecht.

Waarom ons horeca-uitzendbureau in Utrecht?

U kiest voor ons horeca uitzendbureau omdat u een betrouwbare partner met bewezen kwaliteit zoekt. Chief on Route bemiddelt al sinds 2005 tussen uiteenlopende opdrachtgevers en koks in Utrecht en omstreken. Het ligt dan ook voor de hand dat u bij ons meteen de juiste mensen vindt. Bent u echter toch niet volledig tevreden, dan zoeken wij meteen een betere oplossing voor u. U kunt ons horeca-uitzendbureau dan ook altijd bereiken. Chief on Route is er voor u, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 
Top